Kako lahko za 80% zmanjšate čas potreben za izračun podatkov za obračun plač?

Koliko časa potrebujete, da seštejete ure, nadure in dodatke, ki so potrebni za obračun plač? Se pogosto pojavljajo napake in so vaši stroški zaradi neenakomerne prisotnosti zaposlenih oziroma nadur vsak mesec večji? Izognite se temu in začnite z elektronsko evidenco delovnega časa, ki vam prinaša viden prihranek časa in denarja.

Kako prihranite na času?

Podatki, ki jih vsak mesec vnašate v sistem za obračun plač ali jih posredujete računovodstvu, so vam lahko na voljo v nekaj minutah. Z avtomatskim beleženjem prisotnosti, odsotnosti, nadur in ostalih informacij, so vam ob koncu obračunskega obdobja, ti podatki na voljo s par kliki. Še več, izračun podatkov temelji na vaših pravilih, ki so vnesena v sistem, zato dodatna preračunavanja ali prilagoditve niso potrebne. Podatke lahko enostavno tudi izvozite in uvozite v sistem za obračun plač, ter pri tem še dodatno prihranite na času in zmanjšate možnost za napake.

Kako zmanjšate stroške?

Neenakomerno planiranje dela vodi do številnih nadur in manjka ur, ki pa lahko vidno povečajo stroške v podjetju in zmanjšajo zadovoljstvo zaposlenih. Z modulom za planiranje dela, ki vas opozarja na prekoračitev tedenskih ali mesečnih ur ali potreben počitek med dvema izmenama, se lahko visokim stroškom izognete. Poleg tega vas sistem opozarja na morebitne napake, ki lahko še dodatno zvišujejo stroške.

Prihranite čas in denar z uvedbo spletne aplikacije za elektronsko vodenje in planiranje prisotnosti zaposlenih TA Studio.  In kaj vse vam aplikacija TA Studio omogoča?

  • Planiranje izmen in dela zaposlenih, enostavno in hitro v preglednem koledarju
  • Avtomatski izračun vseh potrebnih podatkov za obračun plač
  • Enostavni in hiter prenos podatkov v sistem za obračun plač
  • Vpeljava lastnih pravil glede prisotnosti in obračuna

Poleg vsega tega pa lahko do plana dela, podatkov in trenutne prisotnosti zaposlenih dostopate od koderkoli in kadarkoli, hkrati pa so vaši podatki vedno na varnem.

Kaj pa je najboljše? Pri vpeljavi aplikacije TA Studio nimate nobenih začelnih stroškov investicije ali implementacije. Aplikacija je zasnovana kot storitev in jo zato plačujete na mesečni ravni. Vaša je lahko že od 40 € na mesec.