19.6.2023

WEBINAR: Ureditev področja evidence delovnega časa v skladu z novim zakonom

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na webinarju “Ureditev področja evidence delovnega časa v skladu z novim zakonom”, kjer vam bomo prikazali dobre prakse ureditve področja evidence delovnega časa v skladu z novo zakonodajo, s pomočjo spletne aplikacije TA Studio.

PETEK, 06.09.2023 ob 10h

Predavatelj: Bine Barbarič, vodja prodaje, In In d.o.o.

Trajanje: 1 ura, Cena: brezplačno

Vsebina

Skozi spletni seminar vam bomo predstavili sodobno rešitev TA Studio, ki vam bo pomagala do ureditve področja evidence delovnega časa v skladu z novim zakonom (ZEPDSV-A).

Predstavili bomo spremembe, ki jih prinaša nov zakon ter prikazali rešitve, ki jih omogoča TA Studio, da te spremembe ustrezno vpeljete v vaše poslovanje. Poleg tega pa bomo odgovorili na nekaj najpogostejših vprašanj v skladu z novim zakonom. To so:

  • Kakšne spremembe prinaša nov zakon (ZEPDSV-A) in kako jih vpeljemo v naše poslovanje?
  • Do kdaj je potrebno spremembe vpeljati?
  • Katere podatke moramo voditi po novem?
  • Kako nam pri tem lahko pomaga elektronska evidenca delovnega časa in kakšne so prednosti?
PRIJAVA

Vašo prijavo na dogodek lahko oddate na tej povezavi –> PRIJAVA. Na spletnem mestu kliknete gumb Registracija in vpišete svoje podatke.

Ob uspešni prijavi boste prejeli potrditveni e-mail in povezavo na dogodek. V primeru težav, nas lahko kontaktirate na podpora@inin.si. Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.